A CLX cég elkötelezte magát a felhasználók és ügyfelek személyes adatainak védelme ügyében. A CLX, annak leányvállalataival egyetemben, a következőkben definiálja saját adatvédelmi szabályzatának tételeit, az adatgyűjtés és feldolgozás procedúráját, beleértve azon személyes adatokat is, amiket Ön honlapunknak, a www.clx.hu-nak, szolgáltat.

Ha kérdései, észrevételei adódnak, illetve fenntartásai támadnak a szabályzattal kapcsolatban, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal a következő email címen: info@clx.hu.

A CLX fenntartja magának a jogot, hogy időközönként frissítse az Adatvédelmi szabályzat tételeit. Ezért annak rendszeres tanulmányozására kérjük.

 

1. Elfogadás

 

A CLX használata és holnapkészítőnkbe való belépés által Ön egyetért az Adatvédelmi szabályzat tételeivel, illetve a Felhasználói feltételekkel. A CLX honlapjára való regisztrálás által, Ön tudomásul vette, hogy a termékünk reklámozása céljából Ön postai úton, az email címére avagy mobil telefonszámra promóciós anyagokat kaphat. Ha Ön nem kíván ilyen tartalomban részesülni, kérjük, kövesse a Leiratkozással kapcsolatos útmutatót az éppen aktuális levélbe foglalva.

 

2. Az általunk végzett adatgyűjtésről

 

Amikor Ön meglátogatja honlapunkat a következő személyes adatait gyűjthetjük, illetve dolgozhatjuk fel:

  • azon információkat, amelyekkel Ön kitölti mezőinket. Példának okául regisztrációs, illetve a honlapkészítéshez szükséges adatok (név, cím, email, telefonszám, cégnév, stb.)

  • olyan adatokat, amiket Ön közöl velünk emailben vagy telefonon.

  • a honlapkészítőnk használatával kapcsolatos részleteket, valamint milyen eszközöket használ ezen belül.

 

3. Sütik

 

A HTTP-süti (általában egyszerűen süti, illetve angolul cookie) egy információcsomag, amelyet a szerver küld a böngészőnek, majd a böngésző visszaküld a szervernek minden, a szerver felé irányított kérés alkalmával. A sütiket maga a web szerver hozza létre a böngésző segítségével a felhasználó gépén, ahol azok egy elkülönített könyvtárban kerülnek tárolásra.

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/HTTP-s%C3%BCti

 

3.1. Miért és hogyan használjuk a sütiket?

 

Egy része azoknak a sütiknek, amelyeket használunk, segít a weboldalak gyors betöltésében. Ez lehetőséget ad biztonságos online szolgáltatásaink használatára is. Továbbá eltárolja a preferenciáit, ezáltal is elősegítve a weboldal egyszerűbb használatát.

A CLX hasonlóképpen használ sütiket és névtelen azonosítókat, hogy adatokat gyűjthessen a Google Analytics számára. A Google Analytics egy statisztikai software, mely segít nekünk megérteni, hogyan viselkednek látogatóink weboldalunkon, mennyi időt töltenek el a honlapunkon és ezen kívül számos más hasznos információ birtokába is juthatunk általa.

A következő Google Analytics reklámozási opciókat vesszük igénybe:

  • Remarketing a Google Analytics-el (A remarketing lehetővé teszi, hogy hirdetéseket jelenítsen meg olyan embereknek, akik korábban már meglátogatták webhelyét, vagy használták mobilalkalmazását).

  • Google Display Hálózati megjelenítésekről szóló jelentések készítése (az opció segítségével a reklámozó megvizsgálhatja a különböző hirdetések felhasználókra gyakorolt tényleges hatását, illetve azon hirdetésekből származó konverziók számát).

  • Google Analytics demográfiai és érdeklődési jelentései (a magatartásbeli formák vizsgálását jelöli a látogatók és felhasználók életkorára, nemére és érdeklődési körére kitérően, aminek alapján remarketing listákat hoznak létre).

Ez abból áll, hogy információkat gyűjtünk össze a számítógépéről, operációs rendszeréről, böngésző típusáról, a személyi számítógépének földrajzi helyéről, a weboldalunk látogatási időpontjáról, hogy meglátogatta-e korábban is honlapunkat, milyen site hivatkozott az Önére és így tovább. A Google Analytics névtelenül gyűjti össze az információkat. Ez annyit jelent, hogy az összegyűjtött adatokat csakis statisztikai célokra használjuk fel és létező személy egyáltalán nem lesz azonosítható ezek alapján.

A Google Analytics segítségével számos hasznos információhoz hozzáférhetünk, valamint jelentéseket kaphatunk arról, hogyan viselkednek felhasználóink a honlapunkon, a termékünk jövőbeli fejlesztése, továbbá remarketing céljából.

Ha többet szeretne megtudni a Google Analytics adatvédelmi szabályzatáról kattintson a következő linkre: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hu&vid=1-635809371942446503-2706334627

 

3.2 A sütik blokkolása

 

A böngészőkben beállítható a sütik korlátozása, avagy teljes tiltása is. Amennyiben Ön is szeretne beállításokat eszközölni a böngészőjében, keresse a Súgóban található útmutatókat.

Kérjük vegye azt is számításba, hogy abban az esetben, ha törli, vagy tiltja a sütijeinket, képtelen lesz honlapkészítőnk bizonyos lényeges területeire belépni, illetve opcióink használatára.

Ugyanakkor amellett is dönthet, hogy csak a Google Analytics szolgálatában levő sütiket tiltja, ami nem befolyásolja honlapunk használatát. Katintson erre a Google oldalra: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout annak érdekében, hogy még több részletet tudjon meg arról, hogyan tiltsa a Google Analytics-et viselkedésének monitorizálásától különböző weblapokon.

 

4. Hogyan használjuk fel azt az információt, amit Öntől kapunk?

 

A következő célokból használjuk fel az Öntől kapott adatokat:

  • hogy tájékoztatással lássuk el Önt termékeinkre és szolgáltatásainkra vonatkozóan, amiket tőlünk, illetve partnereinktől igényel.

  • hogy biztosítsuk Ön számára, hogy honlapunk tartalma a legoptimálisabb formában jelenjen meg és működjön az Ön által használt eszközön.

  • hogy mindenre kiterjedő ismertetővel szolgáljunk.

  • hogy felvilágosítással lássuk el Önt a honlapunkon belül történt-történő változásokról, úgy például mint, rendszerbeli fejlesztések, termék- és szolgáltatásbeli változások, ami hatással lehet a kiszolgálásunkra.

  • hogy javítsunk szolgáltatásainkon.

  • hogy értesíthessünk Önt termékeinkre és szolgáltatásainkra vonatkozó részletekről, amelyek szerintünk érdekelhetik Önt. Természetesen, bármikor úgy dönthet, hogy nem kíván tőlünk több ilyen jellegű tájékoztatást kapni. Ebben az esetben kérjük kövesse a közlönyben közzétett útmutatót.

 

5. Számlázási információ

 

Abban az esetben, ha fizetéses szolgáltatásokat igényel tőlünk, arra kérnénk, hogy a szóban forgó díjat online formában egyenlítse ki, biztonságos fizetési rendszerünk által a következő partnerünk jóvoltából:

HUELLEMANN & STRAUSS ONLINESERVICES S.à r.l.

1, Place du Marché

L-6755 Grevenmacher

R.C.S. Luxembourg B 144133

E-Mail: info@hso-services.com

Vezérigazgató:

Dipl. Vw. Mirko Hüllemann

Heiko Strauß

 

6. Átadjuk-e az Ön személyes adatait egy harmadik félnek?

 

Az Ön adatainak biztonságát mi a lehető legkomolyabban vesszük, aminek védelme érdekében minden óvintézkedést meghozunk.

Csupán néhány egészen kivételes esetben oszthatunk meg bizalmas információkat kívülálló harmadik intézménynek. Ezek pedig a következők:

a. Bizonyos szolgáltatásokat egy másik vállalkozással egyetemben kínálhatunk fel vagy biztosíthatunk. Példának okául, amikor Ön egy domén nevet vásárol honlapja számára egy harmadik féltől a mi közvetítésünkkel. Ilyenkor jogunkban áll olyan személyes információt megosztani az illető céggel, ami a két cég által közösen biztosított szolgáltatáshoz szükséges.

b. Személyes információkat tárhatunk fel, ha erre jogi kérelem érkezik. Ez a hatályban levő törvényeknek megfelelően történik.

c. Abban az esetben is feltárhatunk személyes adatokat, ha úgy döntünk, hogy erre a törvény betartása végett, továbbá érdekeink, illetve a tulajdon megőrzése miatt van szükség. Csalási kísérlet, vagy más, bűncselekmény esetén is, ami közvetlenül érinti honlapunkat, nyilvánosságra hozhatunk személyes információkat, azok megelőzése céljából, illetve, hogy megvédjük jogainkat, tulajdonunkat, a felhasználóink biztonságát, stb.

 

7. Egy harmadik fél weblapjai

 

Honlapkészítőnk tartalmaz linkeket, amik egy harmadik fél, cégek, vállalatok oldalára vezetnek. Fontos figyelembe venni, hogy a harmadik fél weblapjai szintén rendelkeznek adatvédelemmel, továbbá a CLX nem bír semmilyen befolyással ezek fölött. A CLX nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget ezen irányelvekért.

Kérjük, ellenőrizze ezen adatvédelem pontjait, mielőtt bármiféle személyes adatot a rendelkezésükre bocsátana.

 

8. Az Ön személyes adatainak feldolgozása

 

Személyes adatokat csak abban az esetben gyűjtünk, ha önként a rendelkezésünkre bocsátja azokat. Ahhoz, hogy személyes információk birtokába jussunk, az Ön beleegyezésére van szükségünk és amiket mi kizárólagosan a jogszabályi rendelkezések értelmében használhatjuk fel és azok összhangban állnak az adatvédelmi szabályokkal. Ha a regisztráció során, olyan információkat gyűjtünk, amelyek a szolgáltatásaink biztosításához nem szükségesek, azoknak megadását opcionálisnak tűntetjük fel.

 

A CLX-nél a személyes adatok feldolgozása a 677-es számú, 2001 November 21-i keltezésű romániai rendelkezésnek megfelelően történik, ami biztosítja a felhasználók személyes adatainak, azok feldolgozásának, illetve az információ szabad mozgásának védelmét és sérthetetlenségét. A 102/2005-es törvény kiegészíti és további javításokkal látja el a fent említett törvényt. A 36/2007-es sürgősségi kormányrendelet, amit később a 278/2007-es számú törvénycikkely értelmében fogadtak el és további kiegészítésekkel láttak el, beiktatta a CLX-et a a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság hivatalában, 19603-as számmal.

 

Jelen törvény 12-es cikkelyének 1-es számú bekezdése leszögezi, hogy abban az esetben, ha a személyes adatokhoz egyenesen a szóban forgó személytől jutnak hozzá, a SC CYLEX Tehnologia Informatiei International SNC-nek, azaz a CLX-nek, kötelessége a következő információval, illetve magyarázattal, szolgálni: az adatfeldolgozás célja az elektronikus kommunikáció és marketing. A begyűjtésre került adatok nem a magán, családi és privát szférába való beavatkozást szolgálják. A www.clx.hu a S.C. CYLEX Tehnologia Informatiei International S.N.C. igazgatósága alá tartozik, cím: Sat. Palota 119 / A, 417 516 Palota, ROMANIA, telefonszámunk: +40 359 / 101185, fax: +40 259 / 471392. A szóban forgó személyek ügyfelek, illetve potenciális ügyfelek, továbbá felhasználók/potenciális felhasználók. A feldolgozott információk alatt a következőket értjük: a szóban forgó fizikai személy teljes neve, lakcíme, telefon/fax száma, email címe. A CLX nem húz semmilyen hasznot a begyűjtött adatok nyomán. Az adatokhoz való hozzáférési jogosultságról, valamint a felhatalmazott személyek jogairól és hatásköréről részletesebben a Felhasználói feltételekben olvashat.

Ha bármilyen kérdése, vagy hozzáfűznivalója van a személyes információk adatgyűjtésével, vagy az adatfeldolgozással kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot a CLX-el:

 

S.C. CYLEX TEHNOLOGIA INFORMATIEI INTERNATIONAL S.N.C

E-Mail: info@clx.hu

Telefonszám: +40 359 / 101185

Fax szám: +40 259 / 471392

Címünk: Sat. Palota nr. 119/A

417516 Palota

Romania

CEO: Francisc Osvald

Cégjegyzékszám: J05/1591/2009 Oradea, Bihor (ROMANIA)

Áfaszám: RO26332771

A Cylex Dienstleistungs GmbH és a S.C. CYLEX TEHNOLOGIA INFORMATIEI INTERNATIONAL S.N.C partnerségi viszonyban állnak egymással. Az utóbbi vállal felelősséget a cég marketing stratégiájáért, ügyfészolgálatért és a honlapépítésért.

 

Cylex Dienstleistungs GmbH

Pfalzerstr 81

46145 Oberhausen

Deutschland

Phone: 0208 62957-0

Fax: 0208 62957-10

dienstleistung[at]cylex.de

CEO: Peter Magin, Herbert Kotowski

Company registration no. HRB 22050, Amtsgericht Duisburg

VAT ID: DE815156863

 

9. Személyes adatok feldolgozásának biztonsága

 

Azt az információ halmazt, amit ügyfeleink szolgáltatnak számunkra, illetve, amit mi gyűjtünk, biztonságos szervereken tárolunk; azok az Európai Gazdasági Térségben találhatóak. A Román Ombudsman 52. számú, 2002. április 18-i végzése a személyes adatfeldolgozás minimális biztonsági követelményeinek jóváhagyásáról képezi alapját azon S.C. CYLEX TEHNOLOGIA INFORMAŢIEI INTERNAŢIONAL S.N.C. által elfogadott és végrehajtott technikai és szervezési intézkedéseknek, amelyek a személyes adatok integritásának és titkosságának megőrzéséhez szükségesek.

Használjuk valamennyi technikai és szervezési biztonsági intézkedést, hogy megvédjük a bejelentkezési adatokat, jelszavakat vagy más, biztonsági okból rögzített adatot, szándékos vagy véletlen manipulálástól, elvesztéstől, megsemmisülés vagy jogosulatlan hozzáféréstől. A védelmi követelmények kielégítése érdekében alkalmazott módszerek összhangban állnak az adott területen általánosan elfogadott szabványokkal. A világhálón történő adattovábbítás nem teljes mértékben biztonságos. Ezen okból kifolyólag nem biztosíthatjuk az információk védelmét, ami elektronikus formában kerül a tulajdonunkba. Ezáltal az adattovábbítás teljes mértékben saját felelősségre történik. Abban az esetben, ha egyes felületen jelszót kap tőlünk (illetve ahol Ön választ magának saját jelszót), annak érdekében, hogy honlapunk bizonyos részéhez hozzáférést nyerjen, a személyi jelszó bizalmas keretek közötti tartása teljes mértékben az Ön felelőssége.