CLX hírek

Hogyan állítsd be a "Google Cégem" profilodat

Most, hogy van egy tökéletes honlapod, ugyanolyan fontos, hogy szerkessz egy “Google Cégem” profilt. A “Google Cégem” (régebbi nevén “Google Places”) kifejezetten a cégtulajdonosoknak lett létrehozva, hogy azok könnyebben tudják kezelni jelenlétüket a világhálón, a Google platformokon.

CLX hírek

Bevezettük a próbaverziót

Egy nagyon fontos felhívással fordulunk most hozzátok! Március 14-től kezdve, a honlapkészítés menete megváltozott.
Design

Már most elkezdett minden karácsonyi formát ölteni!

A “Télapó sapka” és a “Havazzon” az új designbeli ünnepi opciónk. Próbáld ki őket most és engedd, hogy az ünnep varázsa belengje a honlapod!
Új jellemzők

Miért olyan fontos az Alt szöveg attribútum és szükséges-e honlapod számára?

Sok szeretettel mutatjuk be nektek legújabb funkciónkat – az Alt szöveg attribútumot! Próbáljátok ki és használjátok legjobb tudásotok szerint.
Design

Halloween CLX.HU Honlapkészítő módra!

Készíts új honlapot jelen sablonok egyikével, ami megadja a kezdeti lökést, hogy vicces és rémisztő ötletekkel turbózd fel vállalkozásod az “ünnepi” elvárások fényében.
CLX hírek

Domain nevek jutányosabb áron!

Az első lépés a professzionális reprezentáció felé egy saját domain név megvétele, amit hozzá lehet csatolni a CLX.HU honlapkészítővel létrehozott weboldaladhoz. A különleges nyári akciónkkal pedig kedvező áron tudsz domain névhez jutni.
CLX hírek

Honlapépítés bombasztikus áron!

Ha most bízol meg minket honlapod építésével 50’%-kal jutányosabban készítjük el azt számodra! Ragadd meg iziben a kínálkozó alkalmat, hiszen csak Augusztus 31-ig tart!
CLX hírek

Fantasztikus árleszállítás a clx.hu-n!

A Starter Csomagunk most egyszerűbben elérhető, mint valaha! Ragadd meg a Nyári Kuponjainkat 50%-­kal jutányosabb áron! Ezen nyári akciónk 2015, Augusztus 31­-ig tart.
Design

Tedd a húsvéti tojás 1000 árnyalatával színesebbé honlapodat!

Találj te is még több húsvéti tojást a piacon. Használd ki az új húsvéti funkciókat, amelyek elérhetőek a clx.hu honlapkészítőnél.
Design

Szerelem az első site-ra. Bálint napi ikonok

Érezd te is a szerelem bizsergését! A clx.hu honlapkészítő vadonatúj Bálint napi ikonokat, háttereket és mintákat töltött fel a szerkesztőbe, annak érdekében hogy te is frissítsd, optimalizáld és csinosítsd ki honlapodat.

Oldalak