Új jellemzők

Miért olyan fontos az Alt szöveg attribútum és szükséges-e honlapod számára?

Sok szeretettel mutatjuk be nektek legújabb funkciónkat – az Alt szöveg attribútumot! Próbáljátok ki és használjátok legjobb tudásotok szerint.
Új jellemzők

Új funkciók a clx.hu felhasználók szolgálatában

Számos fejlesztést vittünk már véghez a honlapépítőnkön, új témákat kínáltunk, valamint felületet biztosítottunk a művészi kísérletezésre. Azonban ezzel a fejlődés nem ért véget. Vadonatúj funkciókat ajánlunk fel! Próbáld ki az összeset, hiszen honlapod csak nyerhet belőlük!
Új jellemzők

PayPal - az online fizetési tranzakciók tökéletes módja!

Egy könnyen használható és biztonságos megoldást találtunk az online fizetési tranzakciókra. Tudd meg miért hasznos a PayPal gomb és azt, hogy mennyire könnyen beépítheted honlapodba.
Új jellemzők

Google Webmestereszközök és CLX Honlapkészítő, a verhetetlen páros!

Mostantól alkalmad nyílik összekötni a Google Webmestereszközök fiókodat azzal a honlappal, amit a clx.hu-val hoztál létre. Próbáld ki, hogy honlapodat gyorsabban indexeljék!
Új jellemzők

Új alkalmazás: Közösségi Média Ikonok

A közösségi média profilok nélkülözhetetlen hozzávalók egy sikeres online vállalkozás számára. Ezt az igényt vettük figyelembe, amikor új közösségi média ikonokat terveztünk meg. Lássuk milyen gördülékenyen lehet használni őket.
Új jellemzők

Új alkalmazás: Google Analytics

Hello Google! Az Analytics az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy részletes elemzésre tegyél szert a honlapodat látogatók magatartásával kapcsolatban. Építsd be a követőkódot a clx-es honlapodba!