CLX hírek

Hogyan állítsd be a "Google Cégem" profilodat

Most, hogy van egy tökéletes honlapod, ugyanolyan fontos, hogy szerkessz egy “Google Cégem” profilt. A “Google Cégem” (régebbi nevén “Google Places”) kifejezetten a cégtulajdonosoknak lett létrehozva, hogy azok könnyebben tudják kezelni jelenlétüket a világhálón, a Google platformokon.

CLX hírek

Bevezettük a próbaverziót

Egy nagyon fontos felhívással fordulunk most hozzátok! Március 14-től kezdve, a honlapkészítés menete megváltozott.
CLX hírek

Domain nevek jutányosabb áron!

Az első lépés a professzionális reprezentáció felé egy saját domain név megvétele, amit hozzá lehet csatolni a CLX.HU honlapkészítővel létrehozott weboldaladhoz. A különleges nyári akciónkkal pedig kedvező áron tudsz domain névhez jutni.
CLX hírek

Honlapépítés bombasztikus áron!

Ha most bízol meg minket honlapod építésével 50’%-kal jutányosabban készítjük el azt számodra! Ragadd meg iziben a kínálkozó alkalmat, hiszen csak Augusztus 31-ig tart!
CLX hírek

Fantasztikus árleszállítás a clx.hu-n!

A Starter Csomagunk most egyszerűbben elérhető, mint valaha! Ragadd meg a Nyári Kuponjainkat 50%-­kal jutányosabb áron! Ezen nyári akciónk 2015, Augusztus 31­-ig tart.
CLX hírek

Mycylex határok nélkül

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy elindítottuk honlapkészítőnk magyar, román valamint német változatát amelyek a következőek: Pagix.ro, CLX.hu és a MyCylex.de. Célunk, hogy egy határok nélküli márkanevet teremtsünk.
CLX hírek

A hivatalos CLX.HU Honlapkészítő elindítása. Hol van a Te honlapod?

Szeretnél díjmentes honlapot létrehozni egy könnyen kezelhető programmal, amihez nem szükségesek előzetes technikai ismeretek? A CLX honlapkészítő az ideális megoldás. Lásd miért!