Design

Már most elkezdett minden karácsonyi formát ölteni!

A “Télapó sapka” és a “Havazzon” az új designbeli ünnepi opciónk. Próbáld ki őket most és engedd, hogy az ünnep varázsa belengje a honlapod!
Design

Halloween CLX.HU Honlapkészítő módra!

Készíts új honlapot jelen sablonok egyikével, ami megadja a kezdeti lökést, hogy vicces és rémisztő ötletekkel turbózd fel vállalkozásod az “ünnepi” elvárások fényében.
Design

Tedd a húsvéti tojás 1000 árnyalatával színesebbé honlapodat!

Találj te is még több húsvéti tojást a piacon. Használd ki az új húsvéti funkciókat, amelyek elérhetőek a clx.hu honlapkészítőnél.
Design

Szerelem az első site-ra. Bálint napi ikonok

Érezd te is a szerelem bizsergését! A clx.hu honlapkészítő vadonatúj Bálint napi ikonokat, háttereket és mintákat töltött fel a szerkesztőbe, annak érdekében hogy te is frissítsd, optimalizáld és csinosítsd ki honlapodat.
Design

Karácsonyi ikonok most a clx.hu-nál!

Javítsd fel a honlapod az elkövetkezendő karácsonyi időszakra az új ikongalériánk segítségével! Egyszerű, lényegretörő, összetéveszthetelen és divatos: irányítsd ügyfeleid figyelmét a piac legjobb minőségű termékei, azaz a tieid felé!
Design

A honlapkészítés egy újabb módja

A clx.hu egy újabb módját kínálja fel annak, hogy honlapokat hozhass létre. Próbáld ki te is, hogy megbizonyosodj afelől milyen nagy különbség van a régi, klasszikus és az új módszer között. Láss neki még ma!
Design

A betűtípusok íratlan szabályai

Tudj meg többet arról, hogy melyek a legjobb megoldások a betűtípusok használatát illetően a honlapod készítésekor. Itt néhány alapvető tanácsot, irányelvet olvashatsz ezzel kapcsolatban.
Design

5 tipp egy hatásos Kapcsolatoldal eléréséhez

A Kapcsolat oldal éppen olyan fontos honlapod számára, mint a kerekek egy autó számára. Olyan kapcsolat oldalt készíts, amely megtöri a jeget és nem unalmas! Mi megmutatjuk hogyan …
Design

Egy honlap még nem elég. Egy kiváló honlap kell!

Felépíteni egy honlapot éppen olyan, mint házat építeni! Az alapoktól a tetőszerkezetig mindennek a helyén kell lennie. Íme, öt lépés arra, hogy hogyan legyen sikeres és egyedi honlapod!
Design

Készletképekről egy geek szemszögéből

Az új készletképek megérkeztek! Tudj meg többet a professzionális képek honlapon való használatának előnyeiről és arról, hogy hogyan érhetsz el lenyűgöző vizuális hatást.