Mostantól könnyedén nyomon követheted honlapod látogatóit a Google Analytics alkalmazással. Tudd meg, hogy milyen oldalról érkeznek és hogyan találnak rá honlapodra; melyek azok az oldalak, amik legkevésbé vagy legjobban érdeklik őket. Valamit azt is megtudhatod, hogy melyik oldalról hagyják el honlapodat.

Meggyőződésünk, hogy egy honlap sikerességéhez vezető út a folyamatos optimalizáláson keresztűl vezet. Épp ezért nem hagyhatunk figyelemen kívül olyan fontos információkat mint a látogatók igénye, valamint a honlapon belül mutatott viselkedésük. A Google Analytics-el könnyen hozzájuthatsz ezekhez az adatokhoz, a felület segítségével kimutatásokat készíthetsz honlapodról, amelyeket elmenthetsz táblázat formájában, valamint igényelheted e-mailben is.

Ragadd meg az ünnepek adta lehetőségeket és árúlj többet. lyenkor a vásárlók is lelkesebbek és a kereskedelem is fellendűl, ezért különösen fontos arra figyelni, hogy melyek azok a termékek és szolgáltatások, amelyek a legjobban felkeltik a vásárlók érdeklődését. Optimalizáld a honlapodat azáltal, hogy nagyobb hangsúlyt fektetsz azokra a termékekre és szolgáltatásokra, amelyek több bevételt hozhatnak majd.

Aktiváld ingyenesen a Google Analytics opciót a CLX honlapodon, hogy honlapod látogatottsága látványosan növekedjen.

 

Új jellemzők