Kedves Clx.hu Honlapkészítő felhasználók

 

Egy nagyon fontos felhívással fordulunk most hozzátok!

Március 14-től kezdve, a honlapkészítés menete megváltozott. Bevezettük a díjmentes próbaverziónkat, ami annyit jelent, hogy ettől a dátumtól kezdve az újonnan létrehozott weboldalak pontosan 30 napig lesznek ingyenesen használhatók. Ebben az időszakban a kalandvágyó felhasználóink megtekinthetik és megismerkedhetnek a honlapkészítő eszközünk megannyi lenyűgöző tulajdonságával és vállalkozások számára hasznos opcióival. A fent említett 30 napot követően azok a felhasználóink, akiket meggyőzött honlapkészítő eszközünk egyszerűségének nagyszerűsége, és szeretnék megtartani az ingyenes próbaverzió alatt létrehozott honlapjukat, frissíteniük kell a kezdeti, ingyenes csomagjukat a következő csomagok egyikével: Alap, Business, Pro.

 

Számos extra szolgáltatást és funkciót fogtok találni minden csomagban, például: Tárhely, Sávszélesség, Saját domain csatolása, E-mail tárhely, Ügyfélszolgálat, valamint a CLX brand eltávolítása.

Minden csomagot körültekintően állítottunk össze annak érdekében, hogy azok a honlapkészítés összes területét átöleljék és megfelelően elégítsék ki az elvárásokat a legegyszerűbbektől a legkomplexebbekig.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogyha nem igényeltek egyetlen csomagot sem tőlünk a próbaverzió végéig, képtelenek lesztek változtatásokat eszközölni a honlapon a 30 nap lejárta után, továbbá 6 hónap után a honlap teljes törlésre kerül rendszerünkből!

Figyelem! Azok, akik a Próbaverzió előtti időszakban készítettek honlapot nálunk természetesen továbbra is díjmentesen használhatják azt.

További információkért kérünk látogass el hivatalos honlapunkra: www.clx.hu. Írhatsz nekünk erre az e-mail címre: info@clx.hu, hozzáfűzéseidet a fórumunkon is megoszthatod.

Köszönjük figyelmeteket! További eseménydús és izgalmas honlapkészítést kívánunk!

CLX hírek