Itt az ideje, hogy szembenézzünk egy keserű, ámde nagyon is aktuális témával: a visszafogott rémisztgetések ideje már a múlté. Képtelenség passzív járókelőként nem tudomást venni a XXI. század új sokkolási trendjeiről. A modern világban minden extra gyorsaságon pörög, az emberek hozzáállása is nagyban megváltozott, mintha minden a maga végletes, kifacsart verziójává, majdnem önparódiájává vált volna. Bárhol, bármikor számíthatsz zombi csínyre, gyilkos bohóc tréfára, vámpír támadásokra akár fényes nappal is. Humoros kedvű kópék mű belekkel, és egyéb belsőségekkel “ajándékozzák meg” az utca emberét. A háziállatok felöltöztetése és posztolása is közkedvelt lett, természetesen a favorit horror műsorunkból ismert karakterek stílusában. Ha a gyanútlan szemlélő nem veszi a lapot, akkor elbukik és kifigurázzák.

Halloween (nem összetévesztendő a Mindenszentek napjával, ami November első napjára esik, míg a Halottak napját November 2.-án ünnepeljük) leigázta az egész világot. Egykoron egy, az Egyesült Államokra kiterjedő, túlzásokkal teli rikító ünnepről beszéltünk, ahol az emberek “feltűnési viszketegségben szenvedtek”, ez mára futótűzként a világ minden táján elterjedt, rosszmájúan azt is kijelenthetnénk, hogy szinte a csapból is ez folyik. Menő, csúcs, frankó és cool lett beöltözve ijesztgetni. Természetesen a popkultúrában is megvannak a szócsövei az olyan népszerű televízió sorozatok által, mint az Amerikai Horror Show, Penny Dreadful vagy éppen a The Walking Dead.

Ha egy szimpla, régi vágású Halloween jelmezben gondolkozol, a Holló (az elhunyt Brandon Lee főszereplésével elkészített filmre gondolok), a Joker, az Eastwick-i vagy a Salem-i boszorkányok stílusában, már több mint valószínű, hogy nem éred el a kívánt hatást. A célközönséged unottan legyint. A szemük inkább a “popcornt zabáló marslakókon” akad meg. Hasonlóképpen, ha úgy döntenél, hogy inkább nem veszed figyelembe a lehetséges pénzügyi előnyöket, amikkel a Halloween kecsegtet, illetve megelégszel honlapod tradicionális megjelenésével ezen alkalomból is, akkor azt a kockázatod vállalod, hogy csapást mérsz vállalkozásodra, és nagyobb teret engedsz a konkurenciának. Felérhet egy üzleti öngóllal.

Csapatunk a CLX.HU Honlapkészítőnél kezébe vette az iniciatívát. A megfelelő megoldással álltunk elő erre az alkalomra, hogy felkavarjuk az álló vizet. Itt van az a link, ahol megtekintheted a halloweeni sablonjainkat. Készíts új honlapot jelen sablonok egyikével, ami megadja a kezdeti lökést, hogy vicces és rémisztő ötletekkel turbózd fel vállalkozásod az “ünnepi” elvárások fényében.

Öltöztesd fel termékeidet és szolgáltatásaidat Halloweeni jelmezbe, illetve helyezd őket a megfelelő töklámpással megvilágított környezetbe. Készíts róluk képet, majd töltsd fel őket a honlapodra. Ezáltal biztosan több látogatót, kicsit és nagyot egyaránt, és remélhetőleg, ügyfelet, fogsz site-odra csalogatni. Tedd félre esetleges rosszérzéseidet, ölts élénk képzeletű ruhát.

Ne hagyd, hogy Halloween csupán egy újabb szürke kalendáriumi nap legyen!

Design