Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy elindítottuk a CLX Honlapkészítőt Magyarországon! Legfőbb célunk, hogy eltöröljünk mindenfajta korlátot, ami eddig a honlapok alkotásának útjában állt. Azt valljuk, hogy a honlapkészítés mindenki számára egyszerű és elérhető kell legyen, üzleti vállalkozástól függetlenül. A CLX Honlapkészítő egy olyan eszköz, amellyel a honlapkészítés minden lépése könnyedén fog menni.

A témák széles skálája
Honlapkészítőnk változatos témákkal rendelkezik, amelyek között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden vállalkozás egyedi és különleges, éppen ezért kínálunk profi és lenyűgöző témákat felhasználóink számára. Teljeskörű szabadságot és korlátlan kreativitást biztosítunk számodra abban, hogy ízlésed szerint szerkeszd a témákat. Válogass kedved szerint a színek széles skálája és az elrendezési módok között. Kattints ide, hogy megnézd a témákat.

A widgetek


A widgetek a honlapod tartalmának építőelemei. A felhasználóbarát ,,húzd és ejtsd” (drag&drop) kezelőfelületen csupán csak be kell húznod őket az egered segítségével az oldaladra. A widgetek között kép-, szöveg-, térkép-, Youtube- és sok más widgetet is megtalálhatsz.

 


Reklámozz
Nyilvánvalóan, egy professzionális vállalkozás fejeként, azt szeretnéd, hogy mindenki különösebb erőfeszítés nélkül találjon meg a világhálón. Annak érdekében, hogy felpörgessük ezt a folyamatot, a CLX Honlapkészítő csapata összeállított egy reklámozási csomagot, amibe fontos szerepet vállal az arculattervezés, a keresőoptimalizálás és a kereskedelmi beállítások.


A honlap létrehozása miatt nem kell aggódnod. Ha azelőtt fenntartásaid is voltak, most megbizonyosodhatsz afelől, hogy a CLX Honlapkészítő, honlap tervezésre alkalmas program, a te kedvenc és felhasználóbarát alkalmazásod lesz. Nem szükséges semmilyen előző szaktudás, úgy mint az internetes alkalmazások és honlap design ismerete, vagy a programozási nyelvek halandzsája. Határozd meg saját design-od, válassz ki egy témát, húzd be az oldaladra a szükséges összetevő elemeket, és, végül, egyetlen gombnyomással tedd közzé a világhálón. Ezzel a végéhez is értél. Rövid időn belül a honlapod készen áll képviselni az érdekeid a cybertér figyelő szemei előtt.

CLX hírek