Az utóbbi időben további fejlesztéseket eszközöltünk, annak érdekében, hogy felhasználóink a honlapkészítés egy újabb módját ismerjék meg és próbálják ki. Ezen cikk ezt a módszert hivatott bemutatni. Mindössze annyit kell tenned, hogy témát választasz, bevezeted az elérhetőségi adataid, megszerkeszted a honlap tartalmát és publikálod az online világ számára a végeredményt. Itt mindent egy helyen találsz: egy egyszerű, érthető és zökkenőmentes folyamatról beszélünk.

Még abban az esetben is, ha honlapkészítőnk ismeretlen lenne számodra, könnyen észrevehető, hogy célunk egy felhasználóbarát és ügyfélorientált kezelőfelület kialakítása volt. A honlapkészítéssel járó, néha kifejezetten problematikus procedúrát szerettük volna ezáltal megkönnyíteni. Meggyőződésünk, hogy törekvéseink sikerrel jártak.

Azonban, ne rohanjunk előre! Jusson eszünkbe a honlapkészítési folyamat kezdeti stádiuma, ami jó kiindulópontja annak, hogy megfelelőképpen tudjuk értékelni a mostani szintet.

A honlapkészítés első lépése az volt, hogy személyes fiókot (account-ot) hoztál létre, majd a piros „Kezdd el most!” gombra klikkeltél. Ezután kezdhetted el az igazi honlap megépítési folyamatát. A következő oldalon három egyszerű lépés várt rád. Meg kellett választanod honlapod nevét, kitöltötted a személyes adatokra vonatkozó mezőket, majd, legvégül, kiválaszthattad a vállalkozásod számára legjobban illő sablont. Amint ezekkel megvoltál, pár másodperc várakozás után megjelent a honlapod egyszerű, tartalom nélküli formában.

                

Eddig a klasszikus honlapkészítés lépéseire emlékeztettünk. Lássuk miben változott a felállás az új technikával. A vezérlőpultodon kattints a piros „Honlapkészítés” gombra. Pár másodperc múlva a következő oldalra leszel átirányítva:

                

Amint azt te is láthatod, a baloldalon megjelenik néhány szűrő, ami a következő kategóriákban teszi lehetővé a választást: sablon típus, szín és stílus. Böngészd végig a sablonokat és válaszd ki a számodra megfelelőt.

Amint ráakadtál a legjobb, vállalkozásod képviseletére alkalmas sablonra, kattints a kék „Honlapkészítés” gombra (amit a sablon alján láthatsz), annak érdekében, hogy folytasd honlapod építését.

Amint befejezted vállalkozásod adatainak bevitelét, legyél pár másodpercig türelemmel, míg honlapod elkészül további szerkesztésre.

Honlapod pontosan olyan formában fog megjelenni, ahogy azt az általad kiválasztott sablon ígérte, azaz képekkel és címekkel. Ne feledkezz meg arról sem, hogy egyedi tartalommal ruházd fel honlapod oldalait. Ezért kérünk és javasoljuk, hogy változtasd meg és cseréld le a már megkapott sablon szövegeket és fényképeket!

                 

Ezzel A honlapkészítés egy újabb módja című bemutatónk a végéhez ért. Mi, a clx.hu-nál, őszintén reméljük, hogy ezt a második módot könnyebbnek és interaktívabbnak fogod találni, amivel több időt is megspórolhatsz. 

Már alig várjuk, hogy lássuk azon új honlapokat, amiket kedves felhasználóink mától kezdve létrehoznak a legújabb módszer segítségével!

Design