A clx.hu honlapkészítőnél megtalálod a legmodernebb és legmenőbb nagy felbontású készletképeket. A weboldalad készítése közben gond nélkül hozzájuk férhetsz.

Bárki bármit mondjon, mindig a képek által leszel képes a látogatóid figyelmét felhívni azon termékekre, illetve szolgáltatásokra, amiket a piacra akarsz dobni. Azonban szeretnék egy dolgot jó előre leszögezni: csupán készletképek felhasználásával nem lehet honlapot építeni. Egy adott ponton elő kell teremtened 1 vagy 2 igazi és hamisítatlan eredeti képet. A Google keresőmotor kedvezőtlenül fogja azt a honlapot rangsorolni, amelyik nem rendelkezik eredeti tartalommal (természetesen ezalatt a szöveg is értendő). A készletképek elsősorban segédeszközként működnek és nehezen kivitelezhető, avagy lehetetlen helyzeteket hivatottak megoldani. Azonban csüggedésre semmi ok: az alábbiakban kitérek ezen képek egyértelmű előnyeire is.

Mindenki tisztában van azzal, hogy egy professzionális stúdió körülmények között lezajló fényképezés mennyi nyavalyával jár: a berendezés, a modellek és a művészek bére, az utóforgatással járó költségek simán az egekbe verhetik a költségvetésed. A másik lehetséges opció az lenne, ha te saját magad készíted el őket, vagy egy ismerősödre bízod. Ezen alkotások pontosan emiatt nagy szellemi értéket képviselhetnek számodra és talán elkezdesz ragaszkodni is hozzájuk. Az esetek többségében az amatőr körülmények között elkészített képek halványak, a fókusz beállítása pontatlan, a keretezés kilóg, a végeredmény pedig jobban mutatna a viccfalon. Mindazt, ami Murphy törvénye szerint megtörténhet, ki lehet zárni a lehetséges akadályok listájáról, azáltal, hogy egy teljesekörű professzionális válogatásból szemelgetsz, amit előzőleg már megszűrtek.

A készletképek mindössze egy karnyújtásnyira vannak tőled. A kapitalista élet tengerében a kis- és nagyvállalkozók és honlap tulajdonosok mindent minél hamarabb és gyorsabban szeretnének megkapni, lehetőleg még tegnapra készen kell állnia internetes képviseletükhöz. Gyógyírt jelenthet a fent vázolt helyzetre az, hogy néhány perc alatt kapcsolatba léphetsz azon internetes közösségekkel, akik a legjobb minőségű fotókkal foglalkoznak és képesek szállítani is őket. Ha a clx.hu-t választottad ezt a lépést átugorhatod: a legjobbak közül is a csúcs szolgáltatókat választottuk. (Egy gondolat erejéig visszatérnék az előzőekben közöltekhez: sok készletkép szolgáltató trükkös szabályokhoz köti képeinek letöltését. Ezért nem árt a Felhasználási feltételek alapos áttanulmányozása). A nálunk közzétett képek használata valóban díjmentes és egyéb kitételeket sem tartalmaz. Lásd őket az alábbiakban:

1. Pixabay ( visit here: http://pixabay.com )

2. Imagebase ( visit here: http://www.imagebase.net )

3. Unsplash ( visit here: http://unsplash.com )

4. Splitshire ( visit here: http://splitshire.com )

Ha már kiválasztottad a készletképeket és úgy érzed, hogy nincs meg bennük az a személyes plussz, ami a termékedet vagy szolgáltatásodat egyedi módon visszaadná, változtathatsz, alakíthatsz rajtuk.

Lássuk hogyan is működik: ha fel szeretnél tölteni egy készletképet a honlapodra, kattints a Kép widgetre és húzd be a kezelőfelületed azon részére, ahol szeretnéd, hogy az illető kép megjelenjen. Majd kattints a Beállítás gombra. A Kép feltöltése ablak fog megjelenni. Válaszd a Feltöltött képek tallózása opciót, majd a Készlet képeket. A készletképek szemet gyönyörködtetően gazdag tárháza fog megnyílni kategóriákba csoportosítva. Látogasd meg minden alcsoportot és vegyél szemügyre minél több képet! Ha eldöntötted melyiket választod, vezesd az egered az illető kép fölé és kattints a zöld 'plussz' jelre, hogy csatold oldaladhoz.

Még egy tipp: látogasd rendszeresen képgalériánkat, mivel nagy gyakorisággal frissítsük azt. Szeretnénk folyamatosan újabb és újabb meglepetésekkel szolgálni kedves felhasználóinknak!

Mindent összevetve, ha idő sürget egy szempillantás alatt kell cselekednünk. Látogasd meg a készletképek széles választékát, pötyögd be a kulcsszavad, hogy a megfelelő eredményt kapd. Lényegesen korszerűsített modern keresőmotorokat vetettünk be annak érdekében, hogy a leggyorsabban a lehető legtökéletesebb találatot kapd meg. Ezáltal a képek feltöltésre készen állnak. Nem kell fárasztó fotózásokat szervezned. Nem szükséges távoli egzotikus helyekre utaznod, a természetbe kirándulnod vagy egyéb, pontos helyszínre menned. A stressz faktor nullára csökken. Megfosztanád weblapod látogatóit az Eiffel Torony csodás látványától, csupán amiatt, mert te személyesen nem lehettél ott? Keress rá egy egzotikus tájképre a készletképeink között.

Ha továbbra sem győztünk meg a képek használatának előnyeiről, vess egy pillantást azokra a fényképekre, amiket a profi bloggerek használnak írásaikban.

Meg kell említenem a képek használatának hátulütőit is. Nem használhatod fel őket a céged hivatalos reprezentációja céljából közösségi oldalakon, mint például a Facebook, vagy Google+. Amint korábban már jeleztem nem építhetsz fel egy sikeres kampányt kizárólagosan készletképek alkalmazásával. Ők alárendelt szerepet játszanak az igazi, eredeti képekkel szemben, de kézenfekvő megoldással szolgálnak, akkor amikor igazán szükséged van képanyagra és időhiányban is szenvedsz.

Vállalkozásod alapvető lényegét azonban híven tudják tükrözni. Használj te is egy készletképeket, hogy a legvégén megjelenjen az a híres összkép!

Design