A karácsonyi ünnepek lassan, de biztosan célba érnek. A fenti megállapítás nagy valószínűséggel megállja a helyét, hiszen a korai karácsonyi utcadíszek szinte a semmiből teremtek elő. Úgy lettek megtervezve, hogy, a tudatalattinkra hassanak, vásárlásra csábítva a jóhiszemű utca emberét. Nyilvánvalóan, a karácsonyi ünnepek elsősorban a családi szeretet és egymásra találás fogalmát hivatottak megjeleníteni karöltve a korlátlan ragaszkodással. Ennek fényében az ajándékok a családi meghittség felhasználóbarát zálogává válnak és üdvrivalgással menetelnek végig az amúgy is csilingeléstől zajos sétányokon. Az amerikai célközönség jól ismeri a Grincs történetét. Nos, a zöldszínű barlanglakó, a kissé galád és antiszociális „szörnyike” ugyan ellopja a „Karácsonyt”, azonban a jólélek később a helyes útra terelgeti. A kisváros lakói pedig sokkal boldogabbá váltak, miután visszakapták az ajándékaikat, sőt még extrákkal is gazdagodtak. A hangsúly pedig a „sőt”-on van.

A karácsonyi hangulat sikeresen beköszöntött a clx.hu csapatába is, és most egy újonnan frissített ünnepi ikongaléria jelzi a karácsonyi fényeket.

A clx.hu közösségénél egy újonnan frissített ünnepi ikongaléria jelzi a karácsonyi fényeket. Díszítsd fel a honlapodat a nagy esemény előtt. Próbáld ki az új sablonjainkat és illessz minél több ikont az oldalaidra. A következőkben részletesebben bemutatjuk őket.

                                 

Egy minden területet felölelő és szuggesztív ikongalériát gyűjtöttünk össze, annak érdekében, hogy nem tolakodóan, hanem inkább professzionális módon és finoman tereld az ügyfeleid figyelmét szolgáltatásaid és termékeid felé. Díszítsd fel honlapod olyan módon, mintha egy igazi karácsonyfa lenne. Változtasd lélegzetelállítóvá, amiről senki sem tudja majd levenni a szemét!

Az IconFinder , FlatIcon , Smashing Magazine , RocketTheme a mi négy legfontosabb ikon forgalmazónk. Mindegyikük nagy mennyiségben raktároz és rendszerességgel frissíti az adatbázisát. A legnagyobb tisztelettel tartozunk számukra támogatásuk miatt, valamint minden kedves felhasználónknak ajánljuk az ő szolgáltatásaikat, illetve hivatalos honlapjukat.

Az ikonokat eltökéltséggel és hozzáértéssel szerkesztették, és a mindennapi élet összes területére gondoltak tervezésük közben. Hiánypótló szerepet töltenek be a Karácsonyra való kereskedelmi felkészülésben és site-ok ünnepi megtervezésében. A Smashing Magazine az egyik vezető freebies (azaz a világhálón fenntalálható díjmentes ikonok) szolgáltató. Ennek ellenére, kéretik figyelembe venni a következő figyelmeztetést a honlap Felhasználói feltételei között: „Anyagi ellenszolgáltatás nem szükséges, de a képanyag viszonteladása tilos”. Az ikonok méreti, színi és alaki változtatása engedélyezett saját, valamint kereskedelmi használatból is.

A Flaticon, az Iconfinder és RocketTheme további nagyvállalatok, amik fő terméke az ikon keresőmotorok kifejlesztése. Készletükből a legmarkánsabbakat válogattuk ki.

Ám pontosan, hol is lehet ezen ikonokat megtálalni a mi adatbázisunkban? Húzz be a honlapod szerkesztőjében a „Kép” widgetet az oldalad egy bizonyos pontjára (emlékeztetésképpen: az „Alap” widgetek között található). Majd rá kell kattintanod a szerkesztés végett. A következőkben a „Feltöltött képek tallózása”-ra klikkelj, hogy az „Ikonok”megjelenjenek a felső bal sarokban. Mostmár kedvedre böngészhetsz az ikon kategóriákban és kiválaszthatod a legmegfelelőbbeket.

                           

Ha alternatív díszítő megoldásokat keresel honlapod számára a vadonatúj háttereinket és mintáinkat is figyelmedbe tudjuk ajánlani, amik, tökéletes összhangban lesznek a nemrég kipróbált ikonokkal.

Itt kell elindulnod, hogy megtekintsd a mintáinkat: „Design” → „Design testreszabása” → „Háttér testreszabása”. Amikor eljutottál ide, kattints egy kockára a négy közül, attól függően melyik felület hátterét szeretnéd szerkeszteni. Klikkelj a „Húzz be egy képet vagy kattints ide a feltöltéshez” gombra. Már csupán egy karnyújtásnyira vagy a „Minták”- tól a szerkesztői ablak bal felső sarkában.

                           

Egy utolsó ötletként, engedjétek meg, hogy figyelmeztesselek titeket arra, hogy próbáljátok ki és használjátok az ikonokat, mintákat és háttereket, ám ne vigyétek túlzásba azt. A végeredmény visszafele sülhet el, ha az oldalad túl van cicomázva.

További felvilágosításért és részletes bemutatásért látogass el a hivatalos honlapunkra, a clx.hu-ra. Kérdéseiteket a Fórumon is feltehetitek, vagy személyesen hozzánk fordulhattok ezen az email címen: info@clx.hu.

Boldog Ünnepeket kívánunk minden kedves felhasználónknak!

Design