A fenti állítás különösképpen a designbeli ünnepi opciók elérése által válik valóra. Ezek pedig név szerint a “Télapó sapka” és a “Havazzon”. Próbáld ki őket most és engedd, hogy az ünnep varázsa belengje a honlapod!

Amint december beköszön, új, a változás szelei kezdenek el fújni, hiszen a tél közeleg. A levegő csípősebb lesz, az emberek viszont egyre örömtelibbek, az ünnepi díszek szinte a semmiből pattannak elő a gyanútlan járókelő elé. Az évszak jellegzetességei: a forró csoki, vastag sálak és a tűz melletti, puha, meleg kényelembe való helyezkedés adják az élet sava-borsát.

Mindezek egyre halmozódó jelek, a rohamos léptekben közelgő Karácsony kezdeti tünetei. Ebben a különleges időszakban nem nehéz érezni a bűbájt a levegőben, és ha tetszik, ha nem, előbb vagy utóbb mindenki behódol neki.

Mindazonáltal, a gyakorlatiasabb oldalról is szemlélve az eseményeket, miért ne vallanánk be, hogy a “Kiskarácsony, Nagykarácsony” éneklése közben felvetül a kalács kérdése is. A fokozódó igények miatt növelhetjük eladásainkat, termékeink népszerűségét, valamint új ügyfeleket is meg lehet célozni. Ezt szem előtt tartva a CLX.HU Honlapkészítő két egyedi ajándékkal lepi meg kedves ügyfeleit és felhasználóit: “Télapó sapka” és a “Havazzon” opciókkal.

Öltöztesd fel honlapod mindössze két kattintásból az ünnepek alkalmából, hogy egy lendületes, ugyanakkor, lélekmelengető érzést kölcsönözz neki. Csupán annyit kell tenned, hogy bejelentkezel a clx.hu fiókodba, a Vezérlőpultra kattintasz, majd a honlapod szerkesztésére. Amint beléptél a szerkesztői felületre, annak felső részén megpillanthatod a szóban forgó két gombot, a “Télapó sapká”-t és a “Havazzon”-t. A “Télapó sapka” opció egy piros mikulás sapkát helyez a logód tetejére, míg a “Havazzon” által nagy hópelyhekben fog havazni a web oldaladon. Képzeld el azt a látogatót, aki első alkalommal kattint a honlapodra. Nagy valószínűséggel le lesz nyűgözve a látványtól és sokra fogja értékelni azt, hogy téli bájjal ruháztad azt fel. Ennél nagyszerűbb első benyomást nem lehet gyakorolni. Azon melegében arra fognak gondolni, hogy komolyan veszed vállalkozásod és hogy a megfelelő színben tűnteted azt fel.

Ezen kívűl, természetesen a szokásos ügyfeleidet is meglepheted. Képviseld te az igazi Karácsony előfutárát.

Ha különösképpen izgatott vagy az ünnepi időszak miatt idén, felhívnánk a figyelmedet a karácsonyi sablonjainkra is, képeinkre és ikonjainkra. Azonban nem tanácsos átesni a rénszarvas másik oldalára.

Amilyen könnyen hozzáadhatod az új opciókat a honlapodhoz, ugyanolyan egyszerűen el is távolíthatod őket, amint az ünnepi varázs a végéhez ért. Kattints a “Sapkát levesz” gombra, illetve a “Havazás leállításá”-ra.

További információkért, kérünk, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal: info@clx.hu. 

Boldog Karácsonyt és fantasztikus ünnepi időszakot kívánunk minden kedves olvasónknak, felhasználónknak és ügyfelünknek!

Design