Kezdetben volt egy rendkívüli látomásunk, egy kimondhatatlan álmunk, amit végül is sikerült szavakba öntenünk. Egy fajta küldetésről beszélhetünk a 'Szent Grál' nyomában, ha tetszik, ami azon a napon tudatosult bennünk, amikor a Mycylex Sitebuilder napvilágot látott! Megszületett! Azzal a gondolattal játszottunk el, hogy mi történne, ha mindenkinek lehetősége nyílna, egy honlap által, önnön maga képviseletére, nemcsak a 'nagyoknak'? Azáltal, hogy részvételünket biztosítottuk a nyugati IT piacon, mint például Angliában, megtettük az első lépést annak irányában, hogy álmunkat megvalósítsuk.

                                           

                                         

Hamarosan sor került a Pagix.ro, Clx.hu és Mycylex.de publikálására, azaz a romániai, magyarországi és németországi Mycylex Sitebuilder (honlapkészítő) változataira. Őszintén reméljük, hogy sokan lesznek kíváncsiak a honlapkészítőnkre a fent említett országokon kívül is. Láss hozzá te is!

Kisebb, ám annál magabiztosabb léptekkel haladunk eddig nem ismert tartományok felé. Azt tervezzük, hogy minél több nyelvre fordítsuk le honlapkészítőnket. Ezáltal a MyCylex egy határok nélküli márkanévvé válna, egy olyan eszközzé ami egyesítené a felhasználókat. Következésképpen szert tehetnek vállalkozásuk professzionális képviseletére a világhálón. A MyCylex közösségnek szüksége van rád! Hamarosan sor kerül a honlapépítő továbbgondolt és még több nyelvre lefordított változatainak publikálására is!

CLX hírek