Napjainkban az online fizetési ügyletek kiemelkedően fontos szerepet játszanak az örökké változó kereskedelmi világban. Az újonnan telepített PayPal gomb kézenfekvő megoldással szolgál azok számára, akik könnyen kezelhető és mindenekelőtt biztonságos pénzügyi tranzakciókat szeretnének végrehajtani a clx.hu-val készített honlapjukon.

                                        

Mindannyian tisztában vagyunk az eBay legendás sikerével, ám az kevésbe ismert a nagyközönség számára, hogy a PayPal az eBay egyik leányvállalata. Több mint 140 millió regisztrált és jelen pillanatban is aktív bankszámlával a PayPal amolyan nagymenő lett a biztonságos online kifizetésekkel és adományozásokkal foglalkozó cégek körében. Többek között ezért is találtuk fontosnak, hogy beépítsük a PayPal widgetet a clx.hu honlapkészítőnk szerkesztőjébe.

A PayPal gomb két funkciót teljesít. Egyrészről ügyfeleidnek lehetőségük nyílik online fizetési utalásokat eszközölni vállalkozásod számára. Másrészről, ha az ügyfelek, látogatók úgy döntenének, hogy adomány(ok)ban részesítik cégedet ez vitathatatlanul az egyik legjobb megoldás.

Nyilvánvalóan, ha használni szeretnéd ezt a widget-et, rendelkezned kell egy PayPal felhasználói fiókkal. Ha már van ilyen fiókod, nyugodtan használhatod azt, ha pedig nincs, akkor ingyen szert tehetsz egyre a PayPal hivatalos honlapján.

Ennek a gombnak/widget-nek a használata olyan egyszerű mint az egyszeregy. Csupán annyit kell tenned, hogy behúzod a widget-et az oldaladnak egy kívánt helyére és kitöltöd a kötelező mezőket.

Válaszd ki a gomb típusát! A Vásárlás és az Adományozás gombok közül választhatsz. Írd be a PayPal kereskedői e-mail címet, az árú nevét illetve az áruazonosítót (ez az az azonosító, amelyet már előzőleg hozzárendeltél a termékhez, amikor létrehoztad a PayPal felhasználói fiókodat). Ugyanakkor, meg kell határoznod a termék vagy az adomány összegét és pénznemét is.

Ezt követően, tetszés szerint alakíthatod a gomb kinézetét. Például választhatod a Kis gomb használatát vagy elrejtheted a hitelkártyák lógóit. Rajtad múlik, hogy melyik opciókat veszed igénybe.

Ha végeztél, mint mindegyik másik widget-nél, itt is rá kell kattintanod a Mentés gombra, majd újra közzé kell tenned a honlapod, annak érdekében, hogy a látogatók használhassák az oldaladhoz újonnan hozzáadott PayPal gombot. Mindez szinte gyerekjáték, és biztos lehetsz benne, hogy az emberek nagyra értékelik majd, hogy lehetőségük nyílik támogatni ügyedet vagy megvenni termékeidet, egy ilyen online fizetési módszer segítségével. Ne vesztegesd tovább az időt! Próbáld ki ezt az új widget-et. Nem fogod megbánni!

Új jellemzők