Kóstolj te is bele a szerelmesek zsongásába! Merítkezz meg abban az érzésben, ami szavak számára láthatatlan, ami van és belengi a levegőt bármerre járnál: ott virít az üzletek kirakatában, virágok között repked és futótűzként terjed az éter hullámain. Még ha cinikusan is állsz hozzá, ne fogd a fejed, hanem fogadd el és barátkozz meg a gondolattal: A Bálint Nap (külföldiül Valentine' S Day) hamarosan berobog, és aki tagad, lemarad. Meríts ötleteket a Pinterest rém dizájnos minitortáiból (a valóságban ezek miért nem néznek ki soha úgy, mint a képeken??), az édesség adagot pedig mellőzd addig a bizonyos napig, hisz akkor boldogsághormonjaid az égbe szöknek és, ha nem vigyázol, levesz a lábáról.

Fordítsuk most figyelmünket a “holdkórosokról” az inkább üzletorientált olvasóink felé. Tagadhatatlan, hogy a Bálint Nap az év második legforgalmasabb időszaka az emberek költekező kedvét tekintve. Marketinges szemszögből a szerelmesek ünnepe a tetemes jövedelmi források megkérdőjelezhetetlen szinonimájává vált. Nem tanácsos, foglalkozási területtől függetlenül, figyelmen kívül hagyni, igen és ezalatt a kéményseprőket is értjük. Ha mindenkiben tobzódik a vágy, hogy kinyilvánítsa szeretetét, szerelmét a másik fél iránt, miért ne próbáljuk a legjobb minőségű termékeket, szolgáltatásokat felkínálni számukra? Amiből sokat lehet eladni? Udvariasan és előzékenyen átengedjük inkább a konkurenciának a terepet? Hagyjuk, hogy csak ők erősítsék a vásárlók tudatában brandjük nevét? Persze, hogy nem!

Csapatunk igyekezett megtenni az első lépést annak irányában, hogy a Te vállalkozásod is bevonuljon a hallhatatlan szerelmeseket éltető cégek panteonjába. Honlapkészítőnket kiegészítettük a Bálint napi ikonok galériájával. Ha csatolod ezeket honlapodhoz, a szív húrjait pengeted, azaz valamit megmozgatsz látogatóidban és ügyfeleidben. Nem csak a stílusra fektettük a hangsúlyt, hanem az ikonok szerves alkalmasságára. Így válik rugalmassá használatuk az élet szinte minden területén. A közösségi oldalakat ugyanúgy szeretjük, mint bárki más. Ennek tükrében számos közösségi ikont terveztünk és építettünk be a rendszerünkbe, kezdve a Facebook-tól, a Twitter-en keresztül egészen a Pinterest-ig. A sor természetesen itt nem áll meg.

Építsd kreatívan a honlapodat függetlenül vállalkozásod természetétől. Legyél fodrász, designer, vagy vízvezeték szerelő honlapodnak szüksége van folyamatos frissítésre, úgy a tartalom, mint a külalak terén. Kapcsold site-odhoz a letisztult, klasszikus, ám ugyanakkor modern és tetszetős ikonokat, amiket a legkritikusabb hipszter is szívesen használ (bár ezt sohasem fogja bevallani). A legjobb úton fogsz haladni, hogy honlapod látogatottságát megnöveld. Bízz művészi hajlamodban, merd bátran megidézni a rózsaszín ötven árnyalatát, merítsd az egészet forró csokiba, illatosítsd meg rózsa illattal. Kösd át egy színes masnival, és add át látogatóidnak! Azonban ne vidd túlzásba, az édesség is megárthat. Próbáld keretek között tartani a díszítést, maradj elegáns és visszafogott!

                         

Így érheted el ikonjainkat honlapod szerkesztőjében: húzz be az oldalad egy bizonyos pontjára a Kép widgetet az Alap widgetek közül és kattints rá a beállítások elvégzéséért. Ezután klikkelj a “Feltöltött képek tallózása”-ra, majd az “Ikonok” gombra. Böngészd végig az ikonokat “Kategóriák”-ban az “Ünnep” címszó alatt. Természetesen bármelyiket kiválaszthatod ezek közül. Ne feledkezz meg az új háttereinkről és mintáinkról sem, hogy igazán felpörgesd honlapodat. Megpróbáltunk mindenre gondolni, hogy számodra végtelen kreativitási lehetőségeket biztosítsunk.

Ha további részletek érdekelnek, kérünk fordulj hozzánk bizalommal a következő email címen: info@clx.hu

 

Design