CLX hírek

Hogyan állítsd be a "Google Cégem" profilodat

Most, hogy van egy tökéletes honlapod, ugyanolyan fontos, hogy szerkessz egy “Google Cégem” profilt. A “Google Cégem” (régebbi nevén “Google Places”) kifejezetten a cégtulajdonosoknak lett létrehozva, hogy azok könnyebben tudják kezelni jelenlétüket a világhálón, a Google platformokon.

CLX hírek

Bevezettük a próbaverziót

Egy nagyon fontos felhívással fordulunk most hozzátok! Március 14-től kezdve, a honlapkészítés menete megváltozott.
Design

Már most elkezdett minden karácsonyi formát ölteni!

A “Télapó sapka” és a “Havazzon” az új designbeli ünnepi opciónk. Próbáld ki őket most és engedd, hogy az ünnep varázsa belengje a honlapod!
Új jellemzők

Miért olyan fontos az Alt szöveg attribútum és szükséges-e honlapod számára?

Sok szeretettel mutatjuk be nektek legújabb funkciónkat – az Alt szöveg attribútumot! Próbáljátok ki és használjátok legjobb tudásotok szerint.
Design

Halloween CLX.HU Honlapkészítő módra!

Készíts új honlapot jelen sablonok egyikével, ami megadja a kezdeti lökést, hogy vicces és rémisztő ötletekkel turbózd fel vállalkozásod az “ünnepi” elvárások fényében.
Design

Tedd a húsvéti tojás 1000 árnyalatával színesebbé honlapodat!

Találj te is még több húsvéti tojást a piacon. Használd ki az új húsvéti funkciókat, amelyek elérhetőek a clx.hu honlapkészítőnél.
Design

Szerelem az első site-ra. Bálint napi ikonok

Érezd te is a szerelem bizsergését! A clx.hu honlapkészítő vadonatúj Bálint napi ikonokat, háttereket és mintákat töltött fel a szerkesztőbe, annak érdekében hogy te is frissítsd, optimalizáld és csinosítsd ki honlapodat.
Design

Karácsonyi ikonok most a clx.hu-nál!

Javítsd fel a honlapod az elkövetkezendő karácsonyi időszakra az új ikongalériánk segítségével! Egyszerű, lényegretörő, összetéveszthetelen és divatos: irányítsd ügyfeleid figyelmét a piac legjobb minőségű termékei, azaz a tieid felé!
Új jellemzők

Új funkciók a clx.hu felhasználók szolgálatában

Számos fejlesztést vittünk már véghez a honlapépítőnkön, új témákat kínáltunk, valamint felületet biztosítottunk a művészi kísérletezésre. Azonban ezzel a fejlődés nem ért véget. Vadonatúj funkciókat ajánlunk fel! Próbáld ki az összeset, hiszen honlapod csak nyerhet belőlük!
Design

A honlapkészítés egy újabb módja

A clx.hu egy újabb módját kínálja fel annak, hogy honlapokat hozhass létre. Próbáld ki te is, hogy megbizonyosodj afelől milyen nagy különbség van a régi, klasszikus és az új módszer között. Láss neki még ma!

Oldalak