A Google+ Bejegyzés Beillesztő widget segítségével a Google+ oldalad bejegyzéseit honlapodon is megjelenítheted, így minden látogatód megtekintheti. Akik a Google+ bejelentkezett felhasználói, kommentálhatják és +1-ezhetik a bejegyzéseidet vagy a köreikhez is adhatnak egyenesen a honlapodról.

Honlapod látogatóinak lehetősége lesz arra, hogy kövessék a Google+ profilodat és hozzáadjanak köreikhez egyenesen az oldaladon keresztül.

 

A Google+ Bejegyzés Beillesztőt a Widget menüben a Közösségi Oldal widgetek között találod.

 

A Google+ Bejegyzés Beillesztő hozzáadása az oldalhoz


1. Az egér segítségével, húzd be a widgetet az oldaladnak egy kívánt helyére.

 

 2. A Google+ Bejegyzés Beillesztő ablaka fog megjelenni.

 3. Másold be a megjeleníteni kívánt bejegyzésed webcímét a A bejegyzés linkje sávba.

 

 

A webcím megszerzéséhez kattints a bejegyzésed jobb felső sarkában található kis nyílra és válaszd a Link a bejegyzésre opciót. Az előugró ablakban megtalálod a webcímet, ezt másold be a widgetbe.

 

3.1


 

3.2

 

Így mutat majd oldaladon a beillesztett Google+ bejegyzést.

 4. Klikkelj a  gombra, hogy elmentsd a változtatásokat.

 

Hasznos tudnivalók:

 

 

Elfogadott bejegyzések 

 

A szöveget és hivatkozásokat tartalmazó bejegyzések mellet a Google+ más típusú tartalmak beágyazását is lehetővé teszi:

 

  • képeket tartalmazó bejegyzések: a bejegyzés a képet is megjeleníti. Ha a képre klikkelsz, a  Google+ oldalon megjelenő nézetre leszel átirányítva.
  • videókat tartalmazó bejegyzések: a bejegyzés a videó mellett jelenik meg. A videóra klikkelve lejátszhatod a beillesztett tartalmat.
  • közösségi hivatkozást tartalmazó bejegyzések: a látogatók egy közösség hírfolyamát tekinthetik meg.Az alábbi bejegyzési típusok nem elfogadottak:

 

  • egy közösségen belüli bejegyzések: ez magába foglalja egy közösség nyilvános, újra megosztott bejegyzéseit is
  • személyes bejegyzések
  • eseményekről szóló bejegyzések

 

 

 

 

További BeállításokMiután a widget az oldaladra kerül további beállításokat és módosításokat végezhetsz rajta. A változtatások, beállítások és további módosítások elvégzéséhez helyezd a kurzort a widget jobb sarkában található Beállítások opcióra.

 Egy legördülő lista jelenik meg, a következő opciókkal (amennyiben többet szeretnél megtudni, kattints a linkek egyikére):


Másol és Áthelyez

Testreszabás


Elhelyezés

Megjelenítés

 

Törlés

 

 

 

 

magyar