Szükségem van-e technikai ismeretekre ahhoz, hogy honlapot építsek?

A CLX Honlapkészítővel annyira egyszerű a honlapépítés, mint az e-mailek olvasása. Nincs szükség technikai szakismeretekre. Egy egyszerű és felhasználóbarát kezelőfelületet biztosítunk számodra, ami a húzd és ejtsd (drag-and-drop) technikára alapszik.

Szert tehetek-e nagyobb bevételre a honlapom segítségével?

Minden kétséget kizáróan! A CLX Honlapkészítőt azért terveztük, hogy megnövelje a profitodat, valamint, hogy hatásosan reklámozza szolgáltatásaidat és termékeidet. Természetesen vállalkozásod mérete nem kizáró jellegű.

Miért válasszam a CLX Honlapkészítőt?

Üzleti vállalkozásodnak szüksége van egy reprezentatív honlapra. Éppen ezért, az internetes alkalmazások terén szerzett, többéves tapasztalatunk segítségével garantáljuk, hogy a lehető legjobb eredményeket érheted el, egy professzionális és teljes mértékben testreszabható honlap készítésével. Ugyanakkor, mindehhez semmilyen szakmai vagy programozói ismeretre nincs szükség. Tisztában vagyunk azzal is, hogy mennyire fontos vevőid igényeinek kielégítése, továbbá az, hogy lépést tarts a legújabb technikai vívmányokkal.

Több üzleti vállalkozásom van. Lehet több honlapom is?

A CLX Honlapkészítő építőelemeivel annyi honlapot hozhatsz létre, amennyire csak szükséged van. Mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz és időnként aktualizálod honlapjaidat.

Hány oldalt tartalmazhat a honlapom?

A CLX Honlapkészítő segítségével épített honlap oldalai korlátlan számúak lehetnek, a felhasználó szabja meg őket. Hozz létre annyi oldalt, ahányra csak szükséged van vállalkozásodtól, termékeidtől és szolgáltatásaidtól függően.

Mit tehet a CLX Honlapkészítő az én vállalkozásomért?

A CLX Honlapkészítő tervezése közben a felhasználók érdekeit tartottuk szem előtt. Biztosítunk afelől, hogy ha honlapkészítőnket használod, akkor rövid időn belül meggyőző eredményeket láthatsz, hiszen úgy a vevőid, mint az eladásaid száma is meg fog nőni. Mutasd be minél előnyösebb módon termékeidet és szolgáltatásaidat, és hagyd hogy ügyfeleid megtaláljanak bárhol és bármikor.

Szükséges egy telepítő szoftver a Honlapkészítő elindításához?

Nincs szükség ilyen szoftverre. A CLX Honlapkészítő használatához csupán internet csatlakozás szükséges, mivel a szóbanforgó szolgáltatás online érhető el.

Mit jelent a 30 napos próbaverzió?

A használatodra bocsájtjuk a honlapkészítő programunkat egy 30 napos próbaidőszakra. Abban az esetben, ha úgy határoznál, hogy a Clx.hu megfelel az igényeinek, válassz ki egy honlapkészítő csomagot. Ha az ingyenes próbaverzió időszaka alatt, illetve végén, nem frissíted fiókod egy csomaggal sem, képtelen leszel közzétenni honlapod a változtatásokkal, ami hat hónap után teljes törlésre kerül a rendszerünkből.