Hogyan tudom visszaszerezni a jelszavam?

Ha elfelejtetted a jelszavadat, kattints a Bejelentkezés gombra a CLX Honlapkészítő főoldalán. Ezután válaszd ki az Elfelejtett jelszó opciót. Itt megadhatod a felhasználónevedet vagy az e-mail címedet, amivel regisztráltál. Kattints a Jelszó helyreállítás gombra és ezután egy e-mailt fogsz kapni, egy linkkel, amire ha ráklikkelsz, új jelszót tudsz majd meghatározni.

Hogyan jelentkezzek be?

Kattints a Bejelentkezés gombra, amit a honlapunk jobb felső sarkában találhatsz meg. Írd be a felhasználónevedet és a jelszavadat, majd kattints a Bejelentkezés gombra. A Vezérlőpulthoz leszel átirányítva, ahonnan igazgathatod és szerkesztheted honlapod, vagy akár egy új honlapot is létrehozhatsz. A Facebook és a Google+ fiók azonosítóddal is bejelentkezhetsz.

Hogyan regisztrálok?

Ha regisztrálni szeretnél, kattints a honlapunk jobb felső sarkában lévő Feliratkozás gombra. A megnyíló ablakban kattints a Regisztrálás gombra, ezután pedig töltsd ki a regisztrációs adataiddal a mezőket. Válaszd ki a felhasználónevedet, írd be az e-mail címedet és a jelszavadat, majd kattints az Új fiók létrehozása gombra. Amint befejezted a fenti lépéseket, beléphetsz a CLX Honlapkészítő vezérlőpultodba, ahol létrehozhatod és szerkesztheted a honlapodat. A Facebook és a Google+ fiók azonosítóddal is bejelentkezhetsz.