Saját képeket fel lehet tölteni a honlapra?

Természetesen igen. Szabadon feltölthetsz saját képeket, amennyiben azok nem ütköznek a CLX Honlapkészítő Felhasználói feltételeiben rögzített pontokkal.

Csatolhatok-e audió fájlt honlapomhoz?

Igen, természetesen. A CLX Honlapkészítő kezelőfelület Média widgetek mezőjéből válaszd ki az Audió fájl widgetet és húzd be az oldaladra.

Hogyan szabhatom igényeimnek megfelelően az oldalakat?

Saját igényeidnek megfelelően alakíthatod a honlapod oldalait, illetve azok tartalmát, a CLX Honlapkészítő kreatív építőelemeivel, mint például az Alap, Űrlap, Média és Közösségi oldal widgetekkel. Továbbá válthatsz témát, módosíthatod a téma színét és az oldalak elrendezési módját. Ezenkívül az Arculattervezés menüben elnevezheted holnapodat, valamint választhatsz jelmondatot, logót és favikont is.

Fel szeretném tüntetni vállalkozásom helyét a honlapon. Lehet-e térképet csatolni az oldalhoz?

A CLX Honlapkészítővel könnyen közölheted vásárlóiddal üzleti vállalkozásod címét. Használd a Google térkép widgetet, annak érdekében, hogy pontosan megmutasd látogatóidnak milyen városban, utcában, stb. találják meg a céged székhelyét, vagy egyéb kirendeltségeit. A térképes alkalmazás a Google jóvoltából vált valóra.

Hogyan változtathatom meg honlapom nevét, jelmondatát, logóját és favikonját?

Úgy változtathatod meg honlapod nevét, jelmondatát, logóját és favikonját, ha kiválasztod az Arculattervezés opciót a Globális beállítások menüből. Írd be a vállalkozásod nevét és jelmondatát, majd töltsd fel a logót és a favikont.

Tudok-e videó fájlt csatolni a honlapomhoz?

Igen, a CLX Honlapkészítővel Youtube videót csatolhatsz holnapodhoz. Vedd igénybe a Youtube beillesztő widgetet, a Média widgetek közül.

Megváltoztathatom-e a navigációs menü betűméretét?

Igen, megváltoztathatod a navigációs menü betűméretét a Navigációs vezérlő widget Testreszabás opcióját használva.

Hogyan tudok más widgeteket csatolni a honlapomhoz?

Tapasztaltabb felhasználóink a HTML beillesztő widget segítségével újabb widgeteket tudnak honlapjukhoz csatolni (például iFrames-t vagy JavaScript-et). Ha újabb widgetet szeretnél hozzáadni honlapodhoz, csupán annyit kell tenned, hogy behúzod a HTML beillesztő widgetet az oldaladra. A helykitöltőbe írd vagy másold be a HTML kódot, majd kattints a Mentés gombra.

Megváltoztathatom a Kapcsolati űrlapban szereplő e-mail címemet?

Természetesen bármikor megváltoztathatod a Kapcsolati űrlapban szereplő e-mail címedet. Fontos, hogy helyesen írd be az e-mail címet, mert minden üzenet, amelyet a Kapcsolati űrlapon keresztül küldenek neked, erre a címre fog megérkezni.

Egy készen kapott sablon oldalt választottam ki üzletem honlapjának alapjául. Tudok rajta változtatni?

A CLX Honlapkészítő professzionális sablon oldalakat kínál vállalkozásod számára. Természetesen ezeket a sablonokat megváltoztathatod és ízlésed szerint szerkesztheted.

Mennyi adattárolási kapacitás áll rendelkezésre honlapom számára?

Ez az általad kiválasztott csomagtól függ.

Hogyan tudom megváltoztatni az általános téma színt?

A CLX Honlapkészítő kezelőfelületén kattints a Design ablakra, majd a Téma színe menüből válaszd ki a számodra legmegfelelőbb színt.

Nem kapom meg a kapcsolati űrlapon keresztül elküldött üzeneteket. Mit tehetek ezügyben?

Mindenekelőtt győződj meg arról, hogy helyes és valós e-mail címet adtál-e meg. Ha az e-mail címed helyes, de továbbra sem kapod meg a leveleket, előfordulhat, hogy az e-mail fiók szolgáltatója blokkolta az e-mail fiókodat (ahogy az bizonyos esetekben megtörténhet). Ellenőrizd a szemét (Spam) mappádat is, mert előfordulhat, hogy oda érkeznek az üzenetek. Ha ez történt, egyszerűen jelöld ki őket, mint nem szemét e-mail (Not Spam).

Hogyan találhatom meg a legjobb sablon oldalt vállalkozásom számára?

Mivel minden vállalkozás egyedi, a CLX Honlapkészítő több, mint 100 kategóriába felosztott professzionális sablon oldalt kínál. Engedd szabadjára a fantáziád és válaszd ki azt a kategóriát, amelyik a legjobban illik vállalkozásod profiljához!

Hogyan tudom megváltoztatni a betűtípust a honlapomon?

A CLX Honlapkészítő támogatja az olyan szövegszerkesztés elvét, ami könnyen hozzáférhető, nincs túlbonyolítva és ugyanakkor felhasználóbarát is. Kattints a widget helykitöltőjébe, majd válaszd ki azt a szövegrészt, aminek a betűtípusát meg szeretnéd változtatni. A következő lépésben kattints a Betűtípus (Font family  ) gombra és válaszd ki a számodra megfelelőt.

Beilleszthetek-e egy másik forrásból származó szöveget?

Igen, más forrásból is be lehet másolni, illetve illeszteni szöveget. Azonban figyelembe kell venni a következőket: annak érdekében, hogy a végeredmény olvasható, és plussz karakterektől mentes legyen, beillesztés előtt figyelj arra, hogy a Formázás eltávolítása gomb aktív legyen, azaz be legyen kapcsolva.

Hogyan tudom kicserélni honlapom témáját?

Bármikor könnyedén kicserélheted honlapod témáját. Csupán annyit kell tenned, hogy a Design ablakból kiválasztod a Témák menüt, majd rákattintasz a Témaváltás gombra. Próbálj ki minél több témát, ameddig rá nem bukkansz arra, amelyik a legjobban illik honlapodhoz.