Rendeld meg a honlapod és osszd meg ötleteidet

Vedd fel velünk a kapcsolatot! Rendeld meg az új honlapodat és oszd meg velünk az igényeidet, elvárásaidat! Milyen vállalkozásod van, milyen szolgáltatásokat kínálsz fel? Hogyan szeretnéd, hogy a weboldalad kinézzen? Mi egy olyan designt fogunk felkínálni neked, ami biztosan elnyeri a majd tetszésedet!

Küldd el a rendelkezésedre álló képi és szöveges tartalmat, és mi rögtön munkához látunk! Ha többet szeretnél megtudni a részletekrő, mi állunk a szolgálatodra!

Most pedig munkára fel!

Az általad megosztott kritériumok alapján a tervezőink elkezdik a honlapkészítést. A tulajdonképpeni munka időtartama hozzávetőlegesen egy hétig, avagy tovább tart, abban az esetben, ha egyedi designt szeretnél honlapod számára. Ha nem áll rendelkezésedre elegendő kép, hogy a kiválasztott sablont megtöltse, ne aggódj, mert tudunk készletképeket felkínálni!

A weboldalad nemcsak tervezés szempontjából lesz majd kiemelkedő, hanem elsőosztályú keresőoptimalizálási beállításokat is tartalmazni fog.

Közzétesszük a site-odat

Amikor elégedett vagy az új honlapoddal, mi azt feltesszük a világhálóra, hogy mindenki láthassa. Bármikor tudsz változtatásokat igényelni a havi karbantartás és honlap frissítések keretén belül. Ez az általad kiválasztott csomag szerves részét képezi.

Reméljük a honlap elnyeri tetszésedet, és arra kérünk, hogy vigyázz rá!