Professzionális honlap létrehozására alkalmas eszköz a te igényeidre szabva

 

A CLX Honlapkészítő 2012-ben jött létre a Cylex International bejegyzett márkanév alatt. Célunk egyszerű: a lehető leggyorsabb, legkönnyebb és legprofesszionálisabb módon segíteni neked abban, hogy létrehozd saját honlapodat. A Honlapkészítő program megtervezésében szem előtt tartottuk a marketing stratégiád maximalizálását, valamint termékeid és szolgáltatásaid minél előnyösebb bemutatását.

Meg akarjuk könnyíteni a technikai területen járatlan felhasználóink számára saját honlapuk létrehozását és annak publikálását a világhálón. Ehhez nem szükséges semmilyen technikai ismeret vagy a design-t érintő tapasztalat. A CLX Honlapkészítő mindenki számára kézzelfoghatóvá teszi a honlapépítést, azáltal, hogy a "húzd és ejtsd" technikát alkalmazza a kezelőfelületen, szemet gyönyörködtető témákat kínál, illetve könnyen gyakorlatba ültethető widgeteket és bevált marketing fogásokat ajánl. Ha közzé szeretnéd tenni üzleti weboldalad, nem szükséges, technikai elnevezéseket ismerned vagy értened a programozáshoz. A vállalkozásod mérete, valamint profilja nem befolyásoló tényező, mert a CLX Honlapkészítő minden körülmények között segíti üzleted kiterjesztését és növeli annak internetes látogatottságát, illetve népszerűségét. 

A Cylex International több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az internetes honlap alkalmazások létrehozásában és szoftver fejlesztésben. Mindkettőnek igen nagy fontosságot tulajdonítottunk a Honlapkészítő megalkotásában. Meggyőződésünk, hogy a CLX Honlapkészítő minden tekintetben a legjobb választásnak bizonyul. 

A CLX Honlapkészítő előnyei:

  • Professzionális és könnyen használható
  • Ingyenes 30 napos próbaverzió
  • Nincs szükség szoftver telepítésére
  • Bárhonnan hozzáférhetsz, szerkesztheted és módosíthatod a honlapod
  • Megbízható tárhely szolgáltatás

 


A Cylex International márka

1996 óta segíti ügyfeleit, abban hogy elérhetőek legyenek online

Továbbra is arra törekszünk, hogy minél több tulajdonsággal ruházzuk fel, illetve felhasználóbarátabbá tegyük folyamatosan növekvő üzleti hálózatunkat. A Cylex International 30 cégkatalógust, álláskereső portálokat és családunk legújabb tagját, a CLX Honlapkészítőt foglalja magába. Üzleti hátterünk és szakmai tapasztalatunk alapján bátran kijelenthetjük, hogy Európa egyik vezető fejlesztési cégévé nőttük ki magunkat az online alkalmazások terén.