Programozói ismeretek nélkül

A CLX segítségével te is létrehozhatod weboldalad, programozói ismeretek nélkül. Működő honlapod akár fél óra múlva kész lehet.

Több száz professzionális sablon

Válassz a testreszabható sablon oldalak gazdag felhozatalából, amit több mint 200 üzleti kategóriára osztottunk fel. A választott témát bármikor kicserélheted. A testre szabható sablonokkal egyedivé teheted üzleti vállalkozásod webes megjelenését.

Saját domain név

Bármilyen domainnevet választhatsz, illetve ha már van domainneved, azt is használhatod az új CLX honlapodohoz. Kollégáink szívesen segítenek a domain név vásárlásában, illetve a névszerver és a DNS beállításaiban egyaránt.

Gyors és megbízható tárhely

A CLX-el készült honlapod nemcsak villámgyorsan fog működni, de mindig online lesz, fennakadások nélkül. Ma már a legtöbb látogató néhány másodperc várakozást is soknak talál, és a weboldal sebessége Google rangsorolási kritérium is.

Drag-and-drop kezelőfelület!

Készíts honlapot csupán néhány kattintással. Húzz be az egereddel az oldalra bármit, amit csak akarsz. Illessz be szöveget, képeket, Google térképet, kapcsolati űrlapokat, táblázatokat és sok mást elemet.

Forradalmian új szövegszerkesztő

Próbálj ki egy merőben új szövegszerkesztőt, ami gyors és könnyen kezelhető. A szövegszerkesztés során már a gépelés pillanatában láthatod a változtatásokat. Nincs többé szükség az oldal frissítésére!

Nagy felbontású képek, 

Professzionális képek százait kínáljuk fel. Tedd színesebbé honlapodat azáltal, hogy képgalériákkal és diavetítéssel egészíted ki.

SEO eszközök és statisztikák

Szeretnél első lenni a Googleben? A CLX-el elérheted, hogy honlapod a találati listák legelején jelenjen meg, az olyan népszerű keresőmotorokban, mint a Google, Bing és a Yahoo! A részletes statisztikai modul segítségével ellenőrizheted, hányan látogatják honlapod és melyik oldal tetszett nekik a legjobban.

Gyors és hatékony ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk mindenben rendelkezésedre áll a honlapkészítés során és az után is. Részletes útmutató is rendelkezésedre áll, amely segítségével könnyedén elsajátíthatod a CLX használatát.

Készíts egy honlapot,amelyért rajongani fognak a látogatóid!